اگر ما بشوریم بر بی گناه
پسندد کجا داور هور و ماه
پیروز پارسی(فردوسی) بزرگوار
(میلادی مسیحی)، در هنگامه ی فرمانروائی شاهنشاهی پهلوی دوم ، آریامهر ، بوده است ؛ که پس از شورش واپسگرای 1979 ترسائی(میلادی مسیحی) ، در قادسیه ی ننگین و دل آزار دوم ، به گونه ی اسلام راستین محمدی ، برابر آموزه های اسلام راستین ، پس از شکنجه های روانی و پیکری ، به فرمان آئین اسلام تازیان(عرب ها) ، در بیدادگاه ی اسلامی آخوند های مسلمان ، به پیشوائی صادق خلخالی مسلمان ، به مرگ دادباخته(محکوم) ، و سرانجام ، به گونه ائی اندوهناک و دل خراش ، پس از شکنجه های اسلامی ، محمد گونه ، علی گونه ، در سال 1980 ترسائی(میلادی مسیحی) ، در سن 58 سالگی، در یک بامداد بهاری ، به دار آویخته شده است . به دار آویختن بانو فرخ رو پارسای ، آغاز به دار آویختن ، آزادی های به دست آمده ی زنان و دختران ایران زمین ، پس از سده ها تیره گی ها و سیاهی ها ، بوده است . اکنون ، پس از گذشت سی 30 سال ، از به دار آویختن نخستین وزیر زن ایرانی ، بانو فرخ رو پارسای ، فرمانروایان و فرمانروائی زن ستیز اسلام راستین محمدی ، هنوز ، در باره ی گزینش زنان وزیر ، زن ستیزان مسلمان باورمند تازی پرست(عرب پرست) ، اینگونه نابخردانه در باره ی زنان و جایگاه و پایگاه ی ارزشی زنان داوری و گفتگو می کنند
«سایت فردا در تهران: یک عضو فراکسیون روحانیون مجلس با انتقاد از معرفی سه زن به عنوان گزینه های پیشنهادی برای وزارتخانه های آموزش و پرورش، رفاه و بهداشت و درمان، گفت: در جمهوری اسلامی قحط الرجال نیست که زنان وزیر شوند.
سید مصطفی طباطبایی نژاد افزود: اگر آقای احمدی نژاد خود را اصول گرا می داند باید در مورد معرفی وزرای زن تجدید نظر کند.
نماینده اردستان در مجلس ادامه داد: مراجع بر اساس نظرات فقهی خود به این استنباط رسیده اند که حضور زنان به عنوان وزیر، شبهه شرعی دارد. لذا مجلس و دولت باید خود را مکلف به تمکین از نظرات مراجع بدانند.
وی با اشاره به گزینه های معرفی شده برای وزارت خانه های آموزش و پرورش، بهداشت و رفاه، گفت: در این وزارت خانه ها که وزیران مرد کارنامه موفقی نداشتند، چطور زنان می توانند از عهده اداره آنها برآیند.
این عضو فراکسیون روحانیون مجلس اظهار داشت: اگر احمدی نژاد خود را یک اصول گرای واقعی می داند، باید بپذیرد که نظرات فقهی مراجع عداوت و دشمنی با دولت نیست.
طباطبایی نژاد در پایان تاکید کرد: در جمهوری اسلامی قحط الرجال نیست که زنان وزیر شوند »
نیما
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen